فیزیوتراپی زانو درد با بهترین روش درمان در سال ۲۰۲۲

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

فیزیوتراپی زانو درد در اصفهان| نقش فیزیوتراپی زانو در درمان آسیب های وارد بر آن

امروزه اهمیت استفاده از فیزیوتراپی در درمان اختلالات اسکلتی عضلانی بر هیچ کس پوشیده نیست. انجام  فیزیوتراپی زانو ، فیزیوتراپی کمر، فیزیوتراپی گردن و مانند آن از رایج ترین انواع فیزیوتراپی به حساب می آیند. پیگیری درمان فیزیوتراپی می تواند تاثیر بسزایی بر درمان مشکلات و اختلالات ایجاد شده داشته باشد. با این حال، تاثیر تجربه و توانایی فیزیوتراپیست بر حصول نتیجه ای رضایت بخش نیز انکارناپذیر است. برای مثال، از مراکز معتبر فیزیوتراپی زانو اصفهان می توان به کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان اصفهان اشاره نمود. تیم حرفه ای دکتر مهدی صدیقی با تجارب بی نظیری که در زمینه درمان انواع اختلالات اسکلتی عضلانی دارند، بهبود آسیب های زانو را تسریع خواهند کرد.

فیزیوتراپی زانو درد

زانو درد از رایج ترین مشکلات اسکلتی عضلانی مخصوصا در سنین بالا به حساب می آید. ساییدگی استخوان های زانو، آرتریت یا آرتروز زانو، از اصلی ترین ناهنجاری ها و آسیب های این ناحیه محسوب می شوند. وجود این ناهنجاری ها، ایجاد علائمی مانند تورم و سفتی، ضعف و بی ثباتی، صدا دادن، ناتوانی در خم و راست کردن کامل زانو و احساس گرمی در مفصل را در پی دارد. علاوه بر این موارد، درد شدید زانو مانع از انجام فعالیت های روزمره شده و برای فرد ناراحت کننده خواهد بود. به این ترتیب، آسیب به زانو به هر شکلی، می تواند کیفیت زندگی افراد را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.

برای درمان آسیب ها و ناهنجاری های زانو مراجعه به یک م لازم است. در بسیاری از موارد، درمان آسیب های زانو با همکاری یک پزشک متخصص ارتوپد و یک فیزیوتراپیست ماهر، بهترین نتیجه را در پی خواهد داشت.

حرکات اصلاحی که توسط یک فیزیوتراپیست به فرد آموزش داده می شود، در کاهش تورم ناحیه، افزایش دامنه حرکتی زانو و کاهش التهاب ناحیه مفصل زانو اثرگذار است. حتی در برخی موارد، ممکن است پزشک متخصص ارتوپد و یا فیزیوتراپیست، انجام فیزیوتراپی زانو در آب را به بیمار پیشنهاد دهند. زیرا آب درمانی زانو فشار وارد بر زانو را کاهش داده و انجام حرکات ورزشی مانند پیاده روی را راحت تر خواهد کرد. اهمیت انجام فیزیوتراپی زانو به اندازه ای است که در بسیاری از موارد، نیاز افراد به انجام جراحی زانو یا انجام جراحی جایگزینی مفصل زانو را به تعویق می اندازد.

در این مقاله قصد داریم به بررسی اثر فیزیوتراپی زانو بر درمان آسیب ها و ناهنجاری های زانو بپردازیم. خواهیم دید که انجام حرکات اصلاحی و تمرینات فیزیوتراپی علاوه بر بهبود درد زانو، به افزایش کیفیت زندگی افراد نیز کمک خواهد کرد.

آناتومی مفصل زانو چگونه است؟

ناحیه زانو از رباط ها، استخوان ها، غضروف ها، تاندون ها و کیسه های پر از مایع با نام بورسا تشکیل شده است. آسیب به هر یک از این قسمت ها می تواند عملکرد زانو را تحت تاثیر قرار دهد.

آسیب ها و صدمات وارد بر مفصل زانو می توانند شامل مشکلات مکانیکی، انواع آرتریت و یا شکستگی های استخوانی باشند. در هر حال، لازم است افراد در اسرع وقت مشکلات مربوط به مفصل زانو را پیگیری نمایند تا درمان شوند. در غیر این صورت، پیشرفت آسیب ها می تواند کیفیت زندگی آن ها را کاهش دهد. درمان فیزیوتراپی زانو عمدتا در همه روش های تخصصی به کار گرفته شده و به بهبود هر چه سریع تر اختلالات کمک خواهد کرد.

فیزیوتراپی زانو برای درمان چه اختلالاتی مفید است؟

زانو به عنوان بزرگترین مفصل بدن انسان شناخته می شود. تمامی حرکات بدن شامل راه رفتن، بلند کردن اجسام، چرخیدن، دویدن و مواردی از این قبیل به نوعی به عملکرد صحیح زانو بستگی دارند. بنابراین سلامت این مفصل، نقش بسزایی در بهبود کیفیت زندگی افراد خواهد داشت. آسیب های وارد بر زانو ممکن است در اثر موارد زیر به وجود آید:

  • ضربه شدید
  • کشیدگی یا پارگی رباط ها
  • آسیب دیدن ماهیچه ها
  • ایجاد التهاب در مفصل زانو
  • شکستگی استخوان یا مفصل
  • پارگی مینیسک
  • ایجاد بورسیت
  • ابتلا به تاندونیت کشکک زانو

در همه این موارد مراجعه به یک پزشک متخصص ارتوپد خوب ضروری است. معمولا پزشکان متخصص در گام اول، برای درمان انواع اختلالات اسکلتی عضلانی، از روش های غیرتهاجمی و غیرجراحی استفاده می کنند. فیزیوتراپی یکی از بهترین روش های غیرتهاجمی برای درمان انواع اختلالات یاد شده به حساب می آید. به این ترتیب، معمولا برای درمان اختلالات اسکلتی عضلانی از جمله آسیب های وارد بر زانو، همکاری یک پزشک متخصص ارتوپد خوب و یک فیزیوتراپیست ماهر سرعت درمان یا بهبود افراد را بالاتر می برد.

فیزیوتراپی زانو درد

نقش فیزیوتراپی زانو در درمان انواع آرتریت زانو چیست؟

آمار نشان می دهند که بیماری التهابی آرتریت به ۱۰۰ نوع مختلف می تواند بروز کند. لازم است بدانید که زانو بیش از مفاصل دیگر بدن، میزبان آرتریت خواهد شد. اما انجام فیزیوتراپی زانو به رفع التهاب ناشی از انواع آرتریت کمک می کند. در ادامه به معرفی انواع آرتریت زانو اشاره می کنیم.

آرتروز یا استئوآرتریت

به گونه ای از آرتریت که در اثر ساییدگی شدید غضروف زانو به وجود می آید، استئوآرتریت می گویند. ممکن است در اصطلاحات پزشکی، این نوع آرتریت را تحت عنوان آرتریت دژنراتیو نیز به کار ببرند. ساییدگی زانو با افزایش سن و یا با استفاده بیش از حد از مفصل زانو ایجاد می گردد.

در واقع، ساییدگی غضروف زانو باعث ضعف مفصل شده و دامنه حرکتی زانو را کاهش می دهد. درمان فیزیوتراپی زانو برای رفع این اختلالات و یا برای پیشگیری از پیشرفت آرتروز گزینه بسیار مناسب و موثری خواهد بود.

روماتیسم مفصلی

از روماتیسم مفصلی می توان به عنوان ناتوان کننده ترین نوع آرتریت یاد کرد. آرتریت روماتوئید که عمدتا آن را تحت عنوان روماتیسم مفصلی می شناسیم، نوعی بیماری خود ایمنی به حساب می آید. ناگفته نماند که این نوع آرتریت در مفاصل مختلف می تواند بروز کند. با این حال، رایج ترین نوع روماتیسم مفصلی، روماتیسم مفصلی زانو است.

این نکته را در نظر داشته باشید که آرتریت روماتوئید عملا یک بیماری مزمن است. با این حال، شدت این بیماری در افراد مختلف متفاوت خواهد بود. به طوری که حتی گاهی در برخی افراد، این بیماری برای یک بازه زمانی مشخص وجود دارد و در نهایت، از بین برود. در هر صورت، فیزیوتراپی زانو، روش موثری برای کاهش التهاب ناشی از روماتیسم مفصلی به حساب می آید.

نقرس

نقرس نیز نوعی آرتریت محسوب می شود که در اثر تجمع کریستال های اسید اوریک در مفصل ایجاد می گردد. البته بیماری نقرس در عمده افراد، انگشت شست پا را تحت تاثیر قرار می دهد. با این حال، بروز نقرس در مفصل زانو نیز دور از انتظار نخواهد بود.

نقرس کاذب

نوعی اختلال را که معمولا با نقرس اشتباه گرفته می شود، نقرس کاذب می نامند. نقرس کاذب زمانی ایجاد می گردد که بلورهای حاوی کلسیم در مایع مفصلی زانو ایجاد شوند. نقرس کاذب زانو شایع ترین نوع این بیماری به حساب می آید که با کمک فیزیوتراپی زانو می توان آن را تا حدودی درمان نمود.

آرتریت سپتیک

مفصل زانو به دلایل مختلف می تواند عفونی شده و دچار تورم، درد و قرمزی گردد. این حالت را تحت عنوان آرتریت سپتیک می شناسند که عمدتا با تب شدید بروز می کند. اختلال آرتریت سپتیک می تواند آسیب شدیدی را در کوتاه مدت به غضروف زانو وارد آورد. بنابراین در صورتی که درد زانو با یکی از علائم یاد شده همراه گردد، لازم است فرد هر چه سریع تر به یک پزشک متخصص ارتوپد مراجعه نماید.

کدام یک از آسیب های مکانیکی و حرکتی زانو با فیزیوتراپی زانو درمان می شوند؟

مانند انواع آرتریت، برخی مشکلات مکانیکی نیز عملکرد زانو را تحت تاثیر قرار می دهند. انجام فیزیوتراپی زانو در رفع مشکلات مکانیکی این مفصل، نقش مهمی را ایفا می کند. در ادامه، به برخی از آسیب های مکانیکی مفصل زانو اشاره خواهیم کرد.

اختلال لوز بادی (Loose Body)

یکی از اختلالاتی را که عملکرد حرکتی زانو را تحت تاثیر قرار می دهد، اختلال لوز بادی می نامند. در واقع، گاهی در اثر آسیب یا تخریب، تکه ای از استخوان و یا غضروف از زانو جدا می شود. تکه جدا شده، در نهایت، در فضای مفصل شناور می ماند. این اختلال در بسیاری از موارد مشکلی ایجاد نمی کند. با این حال، تکه استخوان یا غضروف ممکن است با حرکت در مفصل زانو، عملکرد آن را تحت تاثیر قرار داده و در نتیجه، می تواند مشکل ساز گردد. در چنین شرایطی، مراجعه به یک متخصص ارتوپد ماهر و مجرب می تواند به تصمیم گیری صحیح برای درمان آن کمک کند.

سندروم باند ایلیوتیبیال

در آناتومی پای انسان، یک نوار با بافت سفت از قسمت خارجی باسن تا بیرون زانو کشیده شده است. در صورتی که سفتی نوار یاد شده به اندازه ای باشد که با قسمت خارجی استخوان ران اصطکاک پیدا کند، آن را سندروم باند ایلیوتیبیال می نامند. این اختلال معمولا در افرادی که مسافت های طولانی را می دوند و یا دوچرخه سواری می کنند، بیش از دیگران به چشم می خورد. بنابراین ورزشکاران دو و میدانی و دوچرخه سواران بیشتر در معرض ابتلا به این سندروم قرار دارند.

دررفتگی کاسه زانو

کاسه زانو یا همان کشکک زانو، استخوان مثلثی شکلی است که در جلوی مفصل زانو قرار می گیرد. در اثر ضربه یا سانحه، این استخوان مثلثی شکل می تواند از جای خود خارج شده و به قسمت بیرون زانو جابجا گردد. در چنین شرایطی، فرد اصطلاحا دچار دررفتگی کاسه زانو شده است. شدت دررفتگی کاسه زانو بنا بر علت آن متفاوت است. گاهی جابجایی کشکک زانو چنان شدید است که به خوبی می توان در رفتگی را مشاهده نمود. انجام فیزیوتراپی زانو پس از جا افتادن مفصل، به بهبود دامنه حرکتی آن کمک خواهد کرد.

گرفتگی و درد لگن یا پا

ایجاد درد در ناحیه لگن و یا قسمت های مختلف پا از اختلالات رایجی است که معمولا افراد با آن روبرو می شوند. در چنین شرایطی، عمدتا افراد با لنگ زدن و یا تغییر روش راه رفتن خود، سعی دارند بر درد غلبه کنند. اما لازم است بدانید که این نوع تغییرات، تنها فشار وارد بر مفصل زانو را بیشتر کرده و درد را تشدید می کند. اما انجام فیزیوتراپی زانو برای افرادی که با اینگونه اختلالات درگیر هستند، بسیار مناسب است. زیرا حرکات اصلاحی و اصلاح نحوه راه رفتن و نشستن، به کاهش درد و افزایش دامنه حرکتی کمک خواهد کرد.

فیزیوتراپی زانو چگونه به درمان سندروم درد پاتلوفمورال کمک می کند؟

برخی از افراد به دلایل مختلفی درد در ناحیه بین کاسه زانو و استخوان ران زیرین را تجربه می کنند. این نوع درد عمدتا با نام سندروم درد پاتلوفمورال شناخته می شود که در ورزشکاران بیشتر به چشم می خورد. افراد بزرگسالی که در سنین جوانی دچار اختلال در عملکرد زانو هستند نیز معمولا به سندروم درد پاتلوفمورال دچار می شوند. ناگفته نماند که ابتلا به سندروم درد پاتلوفمورال، با بالا رفتن سن و افزایش احتمال ابتلا به آرتریت کاسه زانو محتمل تر خواهد بود.

انجام فیزیوتراپی زانو برای این‌گونه افراد به چند دلیل مفید و موثر خواهد بود. برای مثال، انجام فیزیوتراپی زانو به تقویت عضلات اطراف آن کمک کرده و تورم احتمالی و التهاب را از بین خواهد برد. در نتیجه، شدت درد کاهش پیدا کرده و حرکت زانو راحت تر می شود. علاوه بر این، انجام حرکات اصلاحی از تشدید ساییدگی جلوگیری به عمل می آورد.

به طور کلی، اصلاح نحوه حرکت یا خم و راست کردن زانو به تدریج می تواند دامنه حرکتی این مفصل را افزایش دهد. به این ترتیب، افراد می توانند فعالیت های روزمره خود را به شکل بهتری انجام دهند.

تشخیص و انتخاب بهترین روش فیزیوتراپی زانو چگونه است؟

نوع آسیب و ناهنجاری که در زانو ایجاد می شود، در انتخاب روش درمانی آن تاثیرگذار است. در واقع، پزشک متخصص با به کار گرفتن روش های تشخیصی مطمئن، نوع اختلال و محل دقیق آن را تشخیص می دهد. سپس، فیزیوتراپیست بر اساس نظر پزشک متخصص ارتوپد و همچنین بنا بر تشخیص تخصصی خود، بهترین روش فیزیوتراپی زانو را برای بیمار در نظر می گیرد.

در برخی موارد ممکن است گرما درمانی و سرما درمانی برای رفع درد و التهاب ناحیه زانو مناسب باشد. این در حالی است که برای برخی دیگر، استفاده از تمرین های اصلاحی و فعالیت های بدنی برای تقویت عضلات اطراف زانو، مناسب ترین روش فیزیوتراپی زانو به حساب می آید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که معمولا همه افرادی که تحت درمان با فیزیوتراپی زانو قرار می گیرند، باید انواع تمرینات اصلاحی و قدرتی را انجام دهند. اما نوع حرکات، بر اساس نظر فیزیوتراپیست و وضعیت اسکلتی-عضلانی بیمار تعیین می شود.

گاهی فیزیوتراپیست علاوه بر انجام فیزیوتراپی زانو، برخی توصیه های درمانی را نیز به بیمار ارائه می دهد. برای مثال، برای افرادی که دچار اضافه وزن شدید بوده و فشار زیادی بر زانوی آن ها اعمال می شود، کاهش وزن اهمیت بسیاری دارد. بنابراین این گونه افراد بهتر است با انتخاب یک رژیم غذایی مناسب و انجام ورزش های منظم روزانه، وزن خود را به تعادل رسانند.

همچنین در صورتی که موقعیت شغلی افراد به گونه ای باشد که فشار زیادی بر زانوهای آن ها وارد آید، بهتر است روش های جدیدی برای انجام آن در نظر گرفته شود.

اصلاح روش راه رفتن، نشستن و برخاستن، بلند کردن اجسام و مواردی از این قبیل نیز به بهبود وضعیت زانوها کمک می کند. مسلما یک فیزیوتراپیست مجرب همه این موارد را طی جلسات فیزیوتراپی زانو در نظر گرفته و اصلاح خواهد کرد.

بهترین کلینیک فیزیوتراپی زانو اصفهان کجاست؟

در حال حاضر کلینیک های فیزیوتراپی زیادی در شهرهای بزرگ کشور در حال فعالیت هستند. یکی از بهترین کلینیک های فیزیوتراپی برای انجام فیزیوتراپی زانو، کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان اصفهان است. این کلینیک با ارائه خدمات فیزیوتراپی زیر نظر دکتر مهدی صدیقی، توانسته است اعتماد بیماران زیادی را به خود جلب نماید.

همچنین، برای افرادی که امکان انجام برخی تمرینات فیزیوتراپی زانو را در حالت عادی ندارند، انجام فیزیوتراپی زانو در آب کمک کننده خواهد بود. در چنین مواردی بیماران می توانند از مجموعه آب درمانی ایرانیان برای انجام فیزیوتراپی در آب نیز استفاده نمایند.

هزینه فیزیوتراپی زانو چقدر است؟

تعیین هزینه فیزیوتراپی زانو به نوع اختلال و تعداد جلسات مورد نیاز بیمار بستگی دارد. هر چه تعداد جلسات درمانی بیشتر باشد، هزینه بیشتری نیز باید پرداخت شود. ممکن است در حین درمان فیزیوتراپی زانو، بیمار به تجهیزات خاصی نیز نیاز پیدا کند. بنابراین هزینه استفاده از این نوع تجهیزات نیز باید به صورت جداگانه در نظر گرفته شوند. برای اطلاع از قیمت فیزیوتراپی زانو اصفهان می توانید با کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان تماس حاصل نمایید.

کلینیک مجهز و تخصصی فیزیوتراپی ایرانیان در اصفهان

مجموعه سلامت ایرانیان – کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان، بهترین فیزیوتراپی در اصفهان

تخصصی و بهترین کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان، مجموعه سلامت ایرانیان واقع در اصفهان خدمات فیزیوتراپی را به صورت تخصصی و با بهره گیری از فیزیوتراپیست های متخصص به مراجعین گرامی ارائه می نماید،

وجود بهترین تکنولوژی و جدیدترین دستگاه های فیزیوتراپی، لیزرتراپی، تکارتراپی، الکتروتراپی به همراه تیم درمانی متخصص و مجرب، درمان بسیاری از دردهای حاد و مزمن را امکان پذیر کرده است و توانسته ایم به عنوان تخصصی و بهترین فیزیوتراپی در اصفهان شناخته شویم.

ویزیت مراجعه کنندگانی که از طریق سایت با مجموعه ما آشنا شدند رایگان میباشد.

کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان در سال ۱۳۸۷ در مجموعه سلامت ایرانیان واقع در اصفهان افتتاح گردید.

از ابتدای فعالیت این موسسه، هدف ما ارائه خدمات کاملا علمی و تخصصی با استفاه از بهترین و به روزترین تجهیزات بود.

مجموعه سلامت ایرانیان (فیزیوتراپی ایرانیان) تخصصی و بهترین فیزیوتراپی در اصفهان میباشد.

به همراه تیم متخصص و حرفه ای در زمینه سلامتی، درمانی، بازتوانی، ورزشی، لاغری و زیبایی با مدیریت آقای علیرضا صدیقی و فیزیوتراپیست physiotherapist  آقای مهدی صدیقی که از با تجربه ترین متخصصان می باشند، انواع خدمات فیزیوتراپی، هیدروتراپی، آب درمانی، لیزرتراپی، لاغری، زیبایی به روشهای مدرن و استاندارد زیر نظر متخصص تغذیه و …  را ارائه می کند.
بهره مندی از تیم فیزیوتراپی و فیزیوتراپیست های کاملا متخصص و ارائه خدمات فیزیوتراپی در مجموعه ایرانیان از جمله خدمات اولیه ای است که در کلینیک ما ارائه می شود.
کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان ، طی سال ها فعالیت همیشه در تلاش است تا خدمات زیر را ارائه کند.

الکتروتراپی تکارتراپی – مگنت تراپی – فیزیوتراپی ورزشی – لیزرتراپی (لیزرپرتوان) – اولتراسوند US – فیزیوتراپی کمر

فیزیوتراپی زانو – فیزیوتراپی دست – فیزیوتراپی گردن – فیزیوتراپی سکته مغزی – فیزیوتراپی پارکینسون – فیزیوتراپی پا

فیزیوتراپی ACLفیزیوتراپی کف لگنفیزیوتراپی بارداریفیزیوتراپی کودکانماساژ درمانی باشگاه ورزشی آب درمانی و ……

بخشی از خدماتی است که در کلینیک فیزیوتراپی ایرانیان ارائه می شود.

فیزیوتراپی کاربرد های مختلفی دارد . از جمله کارهایی که در فیزیوتراپی ایرانیان انجام می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  1. آموزش ورزش های درمانی خاص و ورزش در آب برای بهبود مشکلات حرکتی بیمار
  2. اصلاح ناهنجاری های ایجاد شده با تنظیم ستون فقرات و سایر مفاصل بدن
  3. تسکین درد با ماساژ استخوان ها و بافت های نرم
  4. بهبود مشکلات بیمار با استفاده از عوامل فیزیکی مانند اشعه‌ مادون‌ قرمز و اولتراسوند در بخش الکتروتراپی
  5. استفاده‌ از وسایل‌ مکانیکی‌ مانند قرقره‌ و دستگاه های مخصوص در بخش‌ مکانوتراپی‌
  6. بهبود مشکلات سیستم تنفسی، عصبی و قلبی و عروقی
  7. رفع مشکلات ناشی از سالمندی با فیزیوتراپی سالمندان
  8. پیشگیری از آسیب های ورزشی و بازگشت سریع تر ورزشکار به سطح بالای آمادگی جسمانی با فیزیوتراپی ورزشی
  9. بهبود توانایی های حرکتی فرد
  10. کاهش درد
  11. کنترل ادرار و مدفوع
  12. پیشگیری از ناتوانی یا برخی از جراحی ها
  13. بهبود تعادل فرد برای جلوگیری از زمین خوردن بخصوص در سالمندان
  14. یاد گرفتن چگونگی استفاده ی صحیح از وسایل کمکی مثل عصا یا واکر
  15. توانبخشی بعد از سکته مغزی ، تصادف یا جراحی
  16. پیشگیری از آسیب های ورزشی یا کمک به ترمیم آنها
  17. یاد گرفتن چگونگی استفاده از عضو مصنوعی
  18. تجویز اسپلینت یا بریس

فیزیوتراپی مراقبتی است که هدف آن کاهش درد و کمک به عملکرد، حرکت و زندگی بهتر است.

اهداف فیزیوتراپی ایرانیان

فیزیوتراپی درمانی ایمن و غیر تهاجمی است که در آن از عوامل فیزیکی، مکانیکی و الکتریکی برای کمک به بهبود شرایط بیماران استفاده می شود.از اهداف فیزیوتراپی می توان به اصلاح فعالیت های حرکتی، افزایش مهارت های حرکتی، از بین بردن و کاهش محدودیت های حرکتی، پیشگیری، توانبخشی، درمان، ارتقای سطح سلامت جامعه و توانمند سازی معلولان و سالمندان اشاره کرد.درمان دستی و تمرین درمانی در فیزیوتراپی نقش مهمی در افزایش سطح سلامت و آمادگی جسمانی فرد دارد.

چه کسانی به فیزیوتراپی نیاز دارند؟

فیزیوتراپی ایرانیان برای عموم افراد کاربرد دارد  . افراد معمولا بنا به دلایل زیر به فیزیوتراپی ایرانیان مراجعه می کنند :

  • بیماران مغز و اعصاب
  • بیماران قلبی ، عروقی و تنفسی
  • بیماران پوستی
  • بیماران روماتیسمی
  • بیماران ارتوپدی
  • اشخاصی که سوختگی دارند

فیزیوتراپی ایرانیان تخصصی ترین و بهترین  فیزیوتراپی در اصفهان

خطوط گویا : ۸ – ۰۳۱۳۲۲۴۷۹۹۴ [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]